УСЛУГИ

РАБОТИЛНИЦА

Работилницата ни се намира в с. Кирилово, обл. Стара Загора. Разполагаме с голям CNC рутер с работни габарити Х=1140; У=2070; Z=210. На него изрязваме и гравираме паната. Имаме и малка работилница за витражи „Тифани“.

 

ПРОЦЕС НА ИЗРАБОТКА

Изработваме пана за пълнеж на врати. Може вие да си изберете шевицата и посланието или ние да ви предложим нашите идеи. Всяка врата е уникална и изразява определено послание. Позволихме си за бордюр на шевиците да използваме силата на красивите букви на глаголицата. Нали знаете: „В началото бе словото...“. Текстът на бордюра може да съдържа любима мисъл, пожелание, имената на семейството ви или друго по ваше желание.Работим с всякакви врати – дървени, PVC или алуминиеви. Ако вратите са съществуващи, изваждаме стария пълнеж и вграждаме нашето пано.

Предлагаме ви различни шевици от цяла България. Тази, която си изберете, ще бъде стилизирана и изработена на вашата врата. Разбира се, ще трябва да ни кажете какъв да бъде текстът на бордюра, който ще бъде изписан на глаголица.Относно здравината на нашите пана: те са тип „Сандвич“, с дебелина 20 mm, от MDF. Теглото им е само с 5-10% по-голямо, отколкото ако целите бяха от стъкло. Вратите бяха тествани на здраво „тряскане“ и си издържаха теста напълно успешно

 

ЦЕНИ И ДОСТАВКА

Цената на 1 m2 пано е от 500 до 800 лв., в зависимост от сложността на проекта. За ваша ориентация, площта на холните врати от снимките е 1 m2.